Image
30/5/2023

OLAĞAN GENEL KURULUMUZU 29 MAYIS 2023 TARİHİNDE GERÇEKLEŞTİRDİK

KOTEDER Olağan Genel Kurul Toplantımızı 29 Mayıs 2023 tarihinde dernek merkezimizin bulunduğu Maslak Windowist Tower'daki Toplantı Salonunda geniş bir katılımla gerçekleştirdik. Genel Kurul öncesinde aynı zamanda gönüllü danışmanımız olan konuk konuşmacı Sn. Abdullah AKYÜZ tarafından “Dünyada ve Türkiye’de Şirketler ve Sermaye Piyasası" konusunda bir değerlendirme yapıldı. Konuşma katılımcılar tarafından ilgiyle dinlenildi, konuşmanın ardından konuşmacıya konuyla ilgili sorular yöneltildi, karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Nalan ERKARAKAŞ tarafından konuşmacıya KOTEDER adına bir "Teşekkür Plaketi" takdim edildi.  Programın devamında Cumhuriyetimizin 100'ncü, KOTEDER'in 20'nci kuruluş yılı dolayısıyla kurucu başkanlarımızdan Sn. Halil EROĞLU ile kuruluşundan bu yana kesintisiz olarak 20 yıl boyunca üye olarak derneğimizi destekleyen aşağıda isim ve ünvanları yer alan gerçek ve tüzel kişi üyelerimize birer teşekkür plaketi takdim edildi.    

Plaket verilen üyelerimiz: Alarko Holding A.Ş. (Y.K. Üyesi Sn. Ayhan YAVRUCU), Sn. İlhami KOÇ (Anadolu Sig. E. G.M.), Anadolu Grubu A.Ş. (Gen. Md. Sn. Mehmet Hurşit ZORLU), SARKUYSAN A.Ş. (Y.K. Başk.-Gen. Md. Sn. Hayrettin ÇAYCI, Ayen Enerji A.Ş. (Gen. Md. Sn. Fahrettin A. ARMAN), Denizbank A.Ş. (Gen. Md. Sn. Hakan ATEŞ), Global Menkul Değ. A.Ş. (Y.K. Bşk. Sn. Erol GÖKER), İş Finansal Kiralama A.Ş., İş GYO A.Ş., Sn. Nalan ERKARAKAŞ (Y.K. Başk.) Kurucu Başkanlarımız Sn. Yusuf Ziya Toprak, Sn. Halil Eroğlu.

Plaket töreninin ardından Genel Kurul'a geçildi. 01.01.2022-31.12.2022 dönemi Faaliyet Raporu ve Denetim Raporu okundu ve yapılan oylama ile Yönetim ve Denetim Kurulları oybirliği ile ibra edildi. Genel Kurul Divan Başkanlığı'na verilen bir önerge ile 29 Mayıs 2023 tarihinden itibaren geçerli olmak kaydıyla "Kurumsal Üyelik Giriş Aidatı"nın 10.000.-TL, "Kurumsal Üyelik Yıllık Aidatı'nın 10.000.-TL, "Bireysel Üyelik Giriş Aidatı"nın 2.500.-TL, "Bireysel Üyelik Yıllık Aidatı"nın 2.500.-TL olarak belirlenmesi önerildi. Önerge oy birliği ile kabul edildi.

Dilek ve temennilerden sonra Divan Başkanı Sn. Nalan  Erkarakaş tarafından tüm katılımcılara destekleri ve katılımları için teşekkür edilerek toplantı tamamlandı.

Plaket Töreninden ve Genel Kuruldan karelere buradan ulaşabilirsiniz: 

Arama

Koteder Sosyal Medya