Nalan ERKARAKAŞ(Y.K.Başk.)
1983 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat Bölümünden mezun oldu. Aynı yıl Sermaye Piyasası Kurulu’nda Uzman olarak çalışmaya başlamıştır. 1989-1991 yılları arasında Çimentaş T.A.Ş. Mali Koordinatör Yardımcılığı, 1991-2002 yılları arası Banka Genel Müdür Yardımcılığı, Aracı Kurum, Portföy Yönetim Şirketi Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanlığı yapmış olup, 2002 yılından bu yana Park Holding AŞ Sermaye Piyasası Grup Başkanı ve Ciner Grup şirketlerinde Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Üyeliği görevlerini yürütmektedir.

TÜGİAD, Borsa Aracı Kurumlar Yöneticileri Derneği, Mülkiyeliler Birliği, Aracı Kurumlar Birliği, Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği ve KOTEDER gibi kuruluşlara üye olan Nalan ERKARAKAŞ, 1997 yılında Genç Yönetici İşadamları Derneği tarafından Yılın Yöneticisi Ödülü'ne layık görülmüş, 2000 yılında ise Dünya Gazetesi tarafından verilen Yılın Başarılı İş Kadını ödülünü almıştır.

Nalan ERKARAKAŞ 31 Ekim 2013 tarihinde KOTEDER Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilmiş olup, halen bu görevi yürütmektedir.
İlhami KOÇ(Yönetim Kurulu Başkan V.)
1986 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden mezun oldu. Aynı yıl Türkiye İş Bankası A.Ş. Teftiş Kurulu Başkanlığı’nda göreve başladı. İş Bankası’nda teftiş ve soruşturma çalışmalarında bulunduktan sonra Ekim 1994 tarihinde İş Bankası Menkul Kıymetler Müdürlüğü’ne Müdür Yardımcısı olarak atandı. 1997 yılında, İş Yatırım Menkul Değerler A.Ş.’ye Portföy Yönetimi ve Uluslararası Sermaye Piyasalarından Sorumlu Birim Müdürü olarak görevlendirildi. 1999 yılında aynı kurumda Genel Müdür Yardımcılığı’na yükseldi. Bu görevi esnasında Kurumsal Finansman, Araştırma, Yurtiçi ve Uluslararası Sermaye Piyasaları’ndan sorumlu oldu. 2001 yılında İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.’nin Genel Müdürlüğü görevini üstlendi. Yaklaşık bir yıl sonra İş Yatırım’a Genel Müdür, daha sonra Türkiye İş Bankası A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. Halen Anadolu Sigorta A.Ş. genel Müdürü olan İlhami KOÇ  evli ve bir çocuk sahibi olup, İngilizce bilmektedir.
SERDAR ESER (Yönetim Kurulu Asil Üye)

1986 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi, İktisat Bölümü’nden mezun olmuştur.

- 1987 yılında Sermaye Piyasası Kurulu’nda Uzman olarak göreve başlamış SPK’nın Ortaklıklar Finansmanı, Kurumsal Yatırımcılar ve Denetleme Dairelerinde çalışmış, 2010 yılında SPK’dan Başuzman unvanı ile ayrılarak Metemteks ve Metemtur Şirketlerinde Genel Müdür olarak göreve başlamıştır.

- 2011 yılında Metemteks’in Işıklar Grubuna geçmesi ile birlikte bu tarihten itibaren IŞIKLAR ENERJİ ve YAPI HOLDİNG A.Ş.’de Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak çalışmış, aynı zamanda Işıklar Enerji ve Yapı Holding’in bağlı ortaklığı ve iştiraki konumundaki BND Elektrik A.Ş. , BBS Elektrik Üretim A.Ş. ile Global Enerji’ A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde bulunmuştur.

Serdar ESER 2014 yılı Ekim ayı itibariyle  IŞIKLAR ENERJİ ve YAPI HOLDİNG A.Ş. deki görevinden ayrılmasını takiben VERUSATURK Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.'de Genel Müdür olarak görev yapmaktadır.

T.C Gazi Üniversitesi’ Muhasebe Finans bölümünde yüksek lisansını, ABD’de The Wharton School da sermaye piyasaları konusunda bir yıllık sertifika programını tamamlayan Serdar ESER, halen Kadir Has Üniversitesi’ Bankacılık Bölümünde Doktora programına devam etmekte olup, İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde yarı zamanlı dersler vermektedir. 31 Ekim 2013 tarihinde KOTEDER Yönetim Kurulu Üyeliğine seçilmiştir.

Ali Ergin ŞAHİN(Yönetim Kurulu Asil Üye)
Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi, Maliye Bölümü’nden 1988 yılında mezun oldu.

1989 yılında Hesap Uzmanları Kuruluna girdi. Maliye Bakanlığında bir süre hesap uzmanı olarak çalıştıktan sonra, sırasıyla Vakko Holding de Denetim Koordinatörü, Kent Yatırım Menkul Değerler A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı, Kent Portföy Yönetim A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yaptıktan sonra 2001-2005 yılları arasında Riva Menkul Değerler A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı-Murahhas Aza, Ceytaş Madencilik ve Tekstil San. A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi-Murahhas Aza ve Park Elektrik ve Madencilik A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi olarak çalışmıştır.

Ali Ergin ŞAHİN, Halen 2005 yılından bu yana Reysaş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi ve Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği üyesi, Mülkiyeliler Birliği İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi olup Halen Marmara Üniversitesi Mali Hukuk Ana Bilim dalında Mali Hukuk doktora çalışması devam etmektedir.

31 Ekim 2013 tarihinde KOTEDER Yönetim Kurulu Üyesi ve Saymanı seçilmiştir.
Ayhan YAVRUCU (Yönetim Kurulu Asil Üye)
25 Haziran 1948 tarihinde Kayseri, Develi’de doğdu. 1972 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden mezun oldu.

Aynı yıl Maliye Bakanlığı’nda çalışmaya başladı ve 1977 yılına kadar Hesap Uzmanları Kurulu’nda hesap uzmanı olarak çalıştı.

1 Mart 1977 tarihinde geçtiği Alarko Şirketler Topluluğu’nda çeşitli kademelerde görev yapmış olup, halen Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Koordinatör olarak görevine devam etmektedir.

İngilizce bilmektedir. Evli ve iki çocuk sahibidir.
Mehmet NANE (Yönetim Kurulu Asil Üye)

1990 yılında Boğaziçi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nde lisans eğitimini tamamlayan Mehmet Tevfik Nane, 1993 yılında İskoçya Heriot Watt Üniversitesi Uluslararası Bankacılık ve Finans Bölümü’nde yüksek lisans yaptı ve 2013 yılında Harvard Business School Üst Düzey Yönetici Programı’na (AMP) katıldı.

1988 yılında Emlak Bankası’nda başladığı profesyonel iş yaşamını, 1993’te Demirbank ve Demir Yatırım’da Müdür, 1997’de Sabancı Holding Planlama ve İş Geliştirme Dairesi’nde Daire Başkan Yardımcısı, 2002’de Sabancı Holding Perakende Grup Başkanlığı’nda Direktör ve 2004’te Sabancı Holding’de Genel Sekreter olarak sürdürdü.

TeknoSA’nın kurulduğu 2000 yılı Mart ayından 2005 yılı Nisan ayına kadar TeknoSA Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı, Haziran 2013 ile Şubat 2016 arasında Carrefoursa A.Ş. Genel Müdürü ve İcra Kurulu Başkanı görevlerinde bulunan Mehmet T. Nane,  Şubat 2016'dan bu yana Pegasus Hava Taşımacılığı A.Ş. Genel Müdürü olarak görevine devam etmektedir.

Kadri SAMSUNLU(Yönetim Kurulu Asil Üye)
1991 yılında Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümünden mezun olan Samsunlu, İşletme Yüksek Lisansını ise Missouri Üniversitesi’nde 1993 yılında tamamlamıştır. Aynı yıl, Missouri Eyaletine kayıtlı Yeminli Mali Müşavir (Certified Public Accountant) olmuştur. Daha sonra Türkiye Sınai Kalkınma Bankası’nda Mali Analist olarak göreve başlayan Samsunlu, 1995 ile 2006 yılları arasında

Global Yatırım Holding ve iştiraklerinde Genel Müdür, Yönetim Kurulu Üyesi gibi çeşitli yönetici pozisyonlarında bulunmuştur. 2009 yılı başında Akfen Holding’e katılmadan önce, üç yıl boyunca Romanya ve Türkiye’de yatırım ve kurumsal finansman danışmanlığı yapmıştır. Samsunlu Akfen Holding’de Genel Müdür Yardımcısı ve Akfen Holding’in iştiraklerinde Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmıştır.

Sn. Kadri Samsunlu 18 Eylül 2017 tarihi itibariyle İstanbul Yeni Havalimanı’nın inşaatını ve 25 yıllığına işletmesini üstlenen İGA Havalimanı İşletmesi A.Ş.’nin İcra Kurulu Başkanlığı ve Genel Müdürlük görevine atanmıştır.
Sevdil YILDIRIM (Yönetim Kurulu Asil Üye)

1988 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun olan Sevdil Yıldırım, daha sonra aynı üniversitenin Ekonomi Bölümü’nde ve London Business School’da yüksek lisans yaptı. Yıldırım, 1988-1999 yılları arasında Başbakanlık Sermaye Piyasası Kurulu’nda (SPK), Araştırma ve Geliştirme Dairesi’nde ve Denetleme ve Gözetim Dairesi’nde görev yaptı. Mart 1999’da Uluslararası Sermaye Piyasaları Bölümü’nü kurmak üzere Yapı Kredi Yatırım’da çalışmaya başlayan Yıldırım, 2003 yılında aynı kurumda Genel Müdür Yardımcılığı’na terfi etti. 2006’da Genel Müdür Yardımcısı olarak Turkish Yatırım A.Ş.’de, 2007’de BGC Partners’ta çalışmaya başlayan Yıldırım, 2009 yılında Kurumsal Finansman ve Sermaye Piyasaları Koordinatörlüğü’nü kurmak üzere Yıldız Holding A.Ş.’de çalışmaya başladı.

Eylül 2010’dan itibaren Gözde Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.’nin kuruluş sürecinde aktif rol alan Yıldırım, Şubat 2012’de bu şirketten ayrıldığı sırada Genel Müdür Yardımcılığı ve Yatırım Komitesi Üyeliği görevlerini yürütüyordu.

Mart 2012’den bu yana İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.’nin Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliği’nin yanı sıra Mayıs 2012’den bu yana da Denizli Cam A.Ş.’nin Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliği görevini de yürüten Sevdil Yıldırım, bugüne kadar sermaye piyasaları ve uluslararası yatırımlar alanında çeşitli sivil toplum kuruluşlarında aktif görevler üstlenmiş olup 16 Şubat 2016 tarihli KOTEDER Olağanüstü Genel Kurulunda Yönetim Kurulu Üyesi seçilmiştir.

Hurşit ZORLU(Y.K.Yedek Üye)
M. Hurşit ZORLU 1959 yılında doğan Hurşit Zorlu, yüksek öğrenimini İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’nde tamamlamıştır. Zorlu, Toz Metal ve Türk Hava Yollarında çeşitli görevlerde bulunduktan sonra 1984 yılında Anadolu Grubuna bağlı Efes İçecek Grubunda Pazarlama uzmanı olarak göreve başlamıştır. Efes İçecek Grubu’ndaki kariyeri boyunca sırası ile Pazarlama şefi, Proje Geliştirme Müdür Yardımcılığı, Proje Geliştirme Müdürlüğü, İş Geliştirme ve Yatırımcı İlişkileri Direktörlüğü gibi çeşitli görevler üstlenen Zorlu 2000-2008 yılları arasında Efes İçecek Grubu Mali İşler ve Yatırımcı İlişkileri Direktörlüğü, 2008-2013 yılları arasında Anadolu Grubu Mali İşler Başkanlığı görevlerini yürütmüştür. Ocak 2013 tarihinde Anadolu Grubu İcra Başkan Yardımcısı görevine atanan Hurşit Zorlu, Anadolu Grubu’nun çeşitli şirketlerinde de Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yapmaktadır. KOTEDER Yönetim Kurulu Üyesi olan Sn. ZORLU, aynı zamanda TKYD, TÜYİD ve TEİD gibi derneklerde de yönetim kurulu üyesi olarak görev almaktadır.
Mehmet AKTAŞ (Y.K.Yedek Üye)
Dr. Mehmet AKTAŞ, 1983 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden mezun olmuş, 1992 yılında Vanderbilt Üniversitesi Ekonomi Bölümü’nde yüksek lisans çalışmasını tamamlamış ve 2003 yılında 9 Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nden finans alanında doktora derecesi almıştır.
1984 yılında iş hayatına başlayan Sn. AKTAŞ, Maliye Bakanlığı Hesap Uzmanı ve Ekonomiden Sorumlu Devlet Bakanı Danışmanı olarak görev yapmıştır.
1995 yılında Başkanlık Danışmanı olarak Yaşar Topluluğu’na katılan Sn. AKTAŞ, Topluluk bünyesinde üst yönetimde çeşitli pozisyonlarda görev aldıktan sonra, 2000 yılında Stratejik Planlama, Bütçe ve Kurumsal Finansman Başkan Yardımcılığı pozisyonuna atanmıştır.
2007 yılı Temmuz ayında Yaşar Holding İcra Başkanı (CEO) olarak atanan Sn. AKTAŞ, 2009 yılı Mayıs ayından beri Yaşar Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Başkanı olarak görevini sürdürmektedir.

Av. Hidayet Nalan TÜZEL (Yönetim Kurulu Yedek Üye)

Hidayet Nalan TÜZEL, 1978 Bursa doğumludur. Doğu Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesinden 2000 yılında mezun olmuş; Kocaeli Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde Özel Hukuk Yüksek Lisansını tamamlamış; halen aynı üniversitede Özel Hukuk alanında Doktora eğitimine devam etmektedir. 2001 Yılından beri Bursa Barosuna kayıtlı olarak serbest avukatlık yapmaktadır. Halen Türkiye Barolar Tahkim Merkezi, Merkez Hakemliği ile Bursa Çimento Fabrikası A.Ş., Çemtaş Çelik Makina San. A.Ş., Roda Liman Depolama ve Lojistik İşletmeleri A.Ş., Bursa Beton San. ve Tic. A.Ş., Tunçkül Çimento A.Ş.’de Yönetim Kurulu Üyesi, Ares Çimento A.Ş. ve Bursa Agrega A.Ş.’nde Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak görevlerine devam etmektedir.

Gökşin TEKER (Y.K.Yd.Ü.)

Abdullah Gökşin TEKER

1964 yılında Samsun Vezirköprü’de doğmuştur. İlk ve orta eğitimini Samsun’da tamamlamıştır. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat Bölümünden 1987 yılında mezun olmuştur.

Mustafa Yılmaz Menkul Değerler A.Ş. Borsa Yatırım Uzmanlığı (1989-1993), TAİB Yatırımbank A.Ş. Sermaye Piyasaları Böl. Borsa Yatırım Uzmanlığı (1993-1994), Oki Menkul Değerler A.Ş. Genel Müdür Yardımcılığı (1994-1996), TAIB Yatırımbank A.Ş. Sermaye Piyasaları Grup Müdürlüğü (1996-1997), TAİB Yatırım A.Ş. Genel Müdür Yardımcılığı (1997-1998), Med Menkul Değerler A.Ş. Yurtiçi Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı ve Genel Müdürlük (1998-2000), Meksa Yatırım Menkul Değerler A.Ş.’de Yurtiçi Satış ve Pazarlama ile Fon Yönetiminden sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı (2001-2002), Ekspres Yatırım Menkul Değerler A.Ş. Yurtiçi Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı (2003-2005) görevlerinde bulunmuştur.

2005’ten itibaren halen Trend Denetim Danışmanlık ve YMM Ltd. Şti.’nde Finansal Danışmanlık yapmakta ve Temapol Polimer Plastik ve İnşaat San. Tic. A.Ş.’nde Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliği görevini sürdürmektedir. İngilizce bilmektedir.

Hayrettin ÇAYCI(Y.K.Ydk.Üye)

1943 yılında Kilis’te doğdu. İlk ve Orta öğrenimini burada tamamladıktan sonra İstanbul Teknik Üniversitesi’nden Metalurji Yüksek Mühendisi olarak mezun olan Hayrettin ÇAYCI, burs aldığı

Rabak A.Ş’de 1967 – 1973 yılları arasında Teknik Şef olarak görev almıştır. 1974 yılında üretime geçiş öncesinde SARKUYSAN A.Ş.’ne intisap eden ve üst düzey teknik sorumluluklar alan ÇAYCI, 1985 yılında Genel Müdürlüğe atanmıştır. 2011 yılında bulunduğu Genel Müdürlük kadrosunun yanında Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine de seçilmiştir. Temmuz 2015 tarihinde Genel Müdürlük görevinden ayrılan ÇAYCI, bu grup içinde yer alan SAR MAKİNA A.Ş., DEMİSAŞ A.Ş SARDA A.Ş., BEKTAŞ A.Ş., BEMKA A.Ş., SARK-USA ve SARK WIRE ’nin de Yönetim Kurulu Başkanıdır.

Yurt içinde de çeşitli iş, sosyal kulüp ve derneklerde aktif görev yapmaktadır.

Evli ve iki çocuk babasıdır. İngilizce bilmektedir.

Dr. Sezai BEKGÖZ (Denetçi Asil)
Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat Bölümü'nden mezun olan Dr. Sezai Bekgöz, 1983-1992 yılları arasında Sermaye Piyasası Kurulu'nda, 1992-1998 yılları arasında Borsa İstanbul'da Teftiş Kurulu Başkanı; 1998-2007 yılları arasında Borsa İstanbul Başkan Yardımcısı olarak görev yapmıştır. Dr. Sezai Bekgöz 2007-2016 yılları arasında Takasbank Genel Müdür Yardımcısı olarak görev almıştır.

Ömer ERYILMAZ (Denetçi Asil)

1964 Giresun doğumlu olan Sn. Eryılmaz, üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde tamamlamış, çalışma hayatına 1986 yılında Sınai Yatırım Bankası’nda başlamış ve 1999 yılında Mali Kontrol Müdürü olmuştur. 2002 yılı itibarıyla TSKB’de Risk Yönetimi Müdürlüğü’nü sürdüren Sn. Eryılmaz, 2003 yılında Teftiş Kurulu Başkanlığı’na terfi etmiştir. Sn. Eryılmaz, 27 Ocak 2006 tarihinde Genel Müdür Yardımcılığı görevine atanmıştır. Son olarak, Mali Kontrol ile Bütçe Planlama ve Yatırımcı İlişkileri Müdürlüklerinden sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevinde bulunmuştur. 29 Mayıs 2014 tarihinde, II-17.1 sayılı SPK’nın Kurumsal Yönetim Tebliği çerçevesinde Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisi seçilen Sn. Eryılmaz, beraberinde Kurumsal Yönetim Komitesi üyeliğini de sürdürmüştür.

Sn. Eryılmaz, 01 Ocak 2017 itibarıyla Yatırım Finansman Genel Müdürü olarak atanmıştır.

Ayşegül Şahin KOCAMEŞE (Denetçi Yedek)
1998 yılında ODTÜ Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun olan Ayşegül Şahin Kocameşe’nin, İstanbul Teknik Üniversitesi’nden Executive MBA derecesi bulunmaktadır. Sermaye Piyasası Kurulu’nun SPF İleri Düzey Lisansı, Kredi Derecelendirme Uzmanlığı Lisansı, Kurumsal Yönetim Derecelendirme Uzmanlığı Lisansı ile Gayrimenkul Değerleme Uzmanlığı Lisansına sahip olan Kocameşe kariyer hayatına 1998 yılında T. İş Bankası A.Ş.’de yatırım uzman yardımcısı olarak başlamıştır. 1999 yılında İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.’de göreve başlayan Kocameşe, Şirket’in kuruluş ve halka arz sürecinde bizzat çalışmıştır. 2005 yılında Risk Yönetimi ve Yatırımcılarla İlişkiler Müdürlüğü’nün kurulması ile söz konusu birimde yöneticilik görevini üstlenen Kocameşe, Yatırımcılarla İlişkiler & Kurumsal Uyum ve Risk Yönetiminden sorumlu Grup Başkanı olarak görevine devam etmektedir. Kocameşe aynı zamanda Kurumsal Yönetim Komitesi’nde üye olarak görev yapmaktadır.
Cemal İPEKOĞLU(Denetçi Yedek)
1968 İstanbul doğumlu olan Sn.CEMAL İPEKOĞLU Ankara Siyasal Bilgiler Fakültesinden mezun olup, 10 yıl Maliye Bakanlığında Hesap Uzmanlığı görevinde bulunmuştur. 2000 yılında bu görevinden ayrılarak Yönetim Kurulu Üyesi olarak gruba katılmıştır. Yeminli Mali Müşavir unvanı da bulunan Sn.İPEKOĞLU İngilizce bilmekte olup evli ve 2 çocuk babasıdır.
Sertaç F. KARAAĞAOĞLU (Denetçi Asil)
Profesyonel iş hayatına 1996 yılında Toprakbank’ta Portföy Yöneticisi olarak başlayan Sertaç Karaağaoğlu, 2000-2001 yılları arasında Kentbank'ta Portföy Yöneticisi olarak çalıştı. Mart 2001’de Fortis Bank (Dışbank) bünyesine katılan Karaağaoğlu, 2011 yılına kadar sırasıyla Portföy Yöneticisi, Şube Müdürü, Anadolu Bölgesi KOBİ Direktörü, Doğu Akdeniz Bölge Müdürü ve Kredilerden Sorumlu Direktör olarak farklı yönetsel pozisyonlarda görevler üstlendi. 2011-2012 yılları arasında TEB BNP Paribas’ta Krediler Tahsis Direktörü olarak profesyonel kariyerine devam Karaağaoğlu, 2012-2016 yılları arasında Borsa İstanbul'da halka arzlar, tahvil ihraçları ve şirket satın almaları ile ilgili kurumsal finansman alanında Kotasyon ve Özel Pazar Grup Müdürü olarak çalıştı.

Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü’nden 1996 yılında mezun olan Sertaç Karaağaoğlu, 2015 yılında Maltepe Üniversitesi'nde İşletme Yönetimi Yüksek Lisansını tamamladı. Karaağaoğlu iyi derecede İngilizce biliyor.

Gülnur ANLAŞ (Denetçi Yedek)

Ortadoğu Teknik Üniversitesi, İdari İlimler Fakültesi, İşletme Bölümünden 1984 yılında mezun olan Gülnur Anlaş, 1989 yılında Texas Tech Universitesi’nden işletme yüksek lisans derecesi ve, 1991 yılında University of Delaware’den ekonomi yüksek lisans derecesini aldı.

Kariyerine bankacılık ile Interbank’da 1984 yılında müfettiş yardımcısı olarak başlayan Anlaş, 1992-2001 yılları arasında Chemical Bank ve Westdeutsche Landesbank AG’da kurumsal finans alanında pek çok sayıda projenin geliştirmesi ve finansmanının sağlanmasında görev aldı. 2001 ve 2005 yılları arasında Teba Şirketler Grubu’nda finanstan sorumlu başkan yardımcılığı yaptı. Anlaş, 2006’dan itibaren LOGO’da Mali ve Hukuki İşler’den sorumlu İcra Kurulu Üyesi ve 1 Ocak 2012 tarihinden itibaren de İcra Kurulu Başkan Yardımcısı olarak görev yapmaktadır.

Bülten abonemiz olun, sitemizde yayınlanan haber ve duyurular anında size ulaşsın.