TARİHÇE

KOTEDER ülke kalkınmasında itici gücün özel girişime dayalı halka açık anonim ortaklıklar olduğu fikrinin savunulması, halka açılmaların özendirilmesi suretiyle sermayenin tabana yayılmasının hızlandırılması yönünde gönüllü çalışmalar yapmak amacıyla 2002 yılında Sn.Yusuf Ziya TOPRAK başkanlığında Hisse senetleri Borsa'da işlem gören ve sektörünün önde gelen yöneticileri olan 10 kurucu üye tarafından kurulmuştur.

Derneğimize 2003 yılından itibaren sırayla TSKB Genel Müdürü Halil Eroğlu,Mehmet Sağıroğlu Yönetim Kurulu başkanlığı yapmış ,31.Ekim 2013 Tarihinde de Ciner grup Sermaye Piyasaları Grup Başkanı ve Park Elektrik Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Nalan Erkarakaş Yönetim Kurulu Başkanlığı na seçilmiştir.

http://www.vergidunyasi.com.tr/images/new/tw.png                                                     http://www.vergidunyasi.com.tr/images/new/fb.png

Bülten abonemiz olun, sitemizde yayınlanan haber ve duyurular anında size ulaşsın.
Reklam Alanı 2