BİST KOTASYON YÖNERGESİ EĞİTİMİ!

KOTEDER olarak “KOTE Şirketler Eğitimleri” adı altında Halka Açık Şirketlerimizin personel, uzman ve yöneticilerine yönelik eğitimlerimize devam ediyoruz.  Bu defa, KOTEDER, SPL ve BORSA İSTANBUL işbirliği ile 26 Kasım 2015 tarihinde SPL Eğitim salonlarında düzenlediğimiz YENİ BİST KOTASYON YÖNERGESİ VE UYGULAMALARI konulu eğitim, BORSA İSTANBUL A.Ş. Kotasyon Bölüm Müdürü Sn. Dr. Korkmaz Enes ERGUN tarafından verilecektir.
Eğitime katılım başvuru ve kayıtları SPL-Sermaye Piyasası Lisanslama Sicil ve Eğitim Kuruluşu A.Ş. tarafından alınmaktadır. Ayrıntılı bilgi için SPL web sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
Eğitim Programı aşağıda yer almakta olup, KOTEDER Üyelerine ve eğitime kayıt yaptırmadan önce KOTEDER’e Kurumsal Üyelik için başvuran halka açık şirketlerimize %50 indirimlidir.