KOTEDER BASINDA! DEV RÖPORTAJ!

“Ekonomik koşullar, faizlerin yüksekliği, tasarrufların yetersizliği, var olan birikimlerin gayrimenkul sektöründe değerlendirme alışkanlığı gibi engellerle mücadele eden sermaye piyasasını geliştirmek, her ölçekteki şirket sahibinin, yönetiminin yüzünü Borsaya çevirmek istiyorsak ve yapılan bütün düzenlemelere rağmen istediğimiz düzeye gelmiyorsa teşvik artık kaçınılmazdır…”

Böyle söylüyor Nalan Erkarakaş…

‘Ülkemizde bu şekilde desteklenecek şirketler, yaratacakları değerlerle aldıkları teşviklerin karşılığını ekonomiye katma değer olarak fazlasıyla geri döndürecek potansiyele sahiptir diye düşünüyorum.”
Bu inançla da altına imzasını atıyor KOTEDER Başkanı…
Mesaj bomba gibi, adres de belli…

Röportajın tamamına aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz: