Hüseyin ESKİCİ

1987 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun olmuştur. 1988-1990 arası Türkiye İş Bankası A.Ş. Teftiş Kurulu’nda, 1990-1991 arası Vakıfbank Taksim Finans Merkezi Dış Ticaret ve Kambiyo Departmanında, 1991-2013 yılları arası İstanbul Menkul Kıymetler Borsası’nda Müfettiş, Baş Müfettiş, İdari İşler Müdürü ve Borsa Danışmanı olarak görev yapmıştır.

Hüseyin ESKİCİ, 2002 yılında Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirlik Belgesi almış, 2003 yılında Feyziye Mektepleri Vakfı Işık Üniversitesi, İngilizce İşletme Ana Bilim Dalında Yüksek Lisansını tamamlamıştır.

2013 Güz Döneminde, T.C. Okan Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, Gayrimenkul Finansmanı ve Değerleme Yüksek Lisans Programı’nda “Gayrimenkul Tesis Yönetimi” ve “İnşaat Sözleşmeleri ve Uygulamaları” derslerini vermiş ve 10 öğrencinin Bitirme Projesi Danışmanlığını yürütmekte olup, aynı zamanda aynı üniversitede İngilizce İşletme Doktora çalışmalarına devam etmektedir.

2014 yılında KOTEDER-Borsaya Kote Ortaklık Yöneticileri Derneği Genel Sekreteri olarak göreve başlayan Hüseyin ESKİCİ, halen bu görevi yürütmektedir.

Çalışma ve Yayınları:

> Yüksek Lisans Bitirme Çalışması: “A Comprehensive Study on Increasing the Effectiveness of Preventive Measures against Insider Trading In Turkish Securities Markets”, 2003.

http://www.vergidunyasi.com.tr/images/new/tw.png                                                     http://www.vergidunyasi.com.tr/images/new/fb.png

Bülten abonemiz olun, sitemizde yayınlanan haber ve duyurular anında size ulaşsın.