Nalan ERKARAKAŞ
1983 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat Bölümünden mezun oldu. Aynı yıl Sermaye Piyasası Kurulu’nda Uzman olarak çalışmaya başlamıştır. 1989-1991 yılları arasında Çimentaş T.A.Ş. Mali Koordinatör Yardımcılığı, 1991-2002 yılları arası Banka Genel Müdür Yardımcılığı, Aracı Kurum, Portföy Yönetim Şirketi Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanlığı yapmış olup, 2002 yılından bu yana Park Holding AŞ Sermaye Piyasası Grup Başkanı ve Ciner Grup şirketlerinde Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Üyeliği görevlerini yürütmektedir.

TÜGİAD, Borsa Aracı Kurumlar Yöneticileri Derneği, Mülkiyeliler Birliği, Aracı Kurumlar Birliği, Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği ve KOTEDER gibi kuruluşlara üye olan Nalan ERKARAKAŞ, 1997 yılında Genç Yönetici İşadamları Derneği tarafından Yılın Yöneticisi Ödülü'ne layık görülmüş, 2000 yılında ise Dünya Gazetesi tarafından verilen Yılın Başarılı İş Kadını ödülünü almıştır.

Nalan ERKARAKAŞ 31 Ekim 2013 tarihinde KOTEDER Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilmiş olup, halen bu görevi yürütmektedir.
İlhami KOÇ
1986 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden mezun oldu. Aynı yıl Türkiye İş Bankası A.Ş. Teftiş Kurulu Başkanlığı’nda göreve başladı. İş Bankası’nda teftiş ve soruşturma çalışmalarında bulunduktan sonra Ekim 1994 tarihinde İş Bankası Menkul Kıymetler Müdürlüğü’ne Müdür Yardımcısı olarak atandı. 1997 yılında, İş Yatırım Menkul Değerler A.Ş.’ye Portföy Yönetimi ve Uluslararası Sermaye Piyasalarından Sorumlu Birim Müdürü olarak görevlendirildi. 1999 yılında aynı kurumda Genel Müdür Yardımcılığı’na yükseldi. Bu görevi esnasında Kurumsal Finansman, Araştırma, Yurtiçi ve Uluslararası Sermaye Piyasaları’ndan sorumlu oldu. 2001 yılında İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.’nin Genel Müdürlüğü görevini üstlendi. Yaklaşık bir yıl sonra İş Yatırım’a Genel Müdür olarak atandı. Evli ve bir çocuk sahibi olan İlhami Koç, İngilizce bilmektedir.
Kudret VURGUN
1989 yıılında İstanbul Üniversitesi, İşletme Bölümü’nden mezun oldu. 1990 yılında İMKB- İstanbul Menkul Kıymetler Borsası’nda Uzman olarak iş hayatına başlayan Kudret VURGUN sırasıyla, İMKB Kotasyon Müdürlüğü Müdür Yardımcısı, Kotasyon Müdürü olarak görev yaptı.

2012 yılında Kote1000 Kurumsal Finans Danışmanlık Firmasını kurdu. Acıselsan Acıpayam Selüloz A.Ş.’nde Bağımsız Yönetim Kurulu üyeliği görevinde bulunmuş olup halen Sermaye Piyasaları Ile kurumsal finans danışmanlığı yapmaktadır.

31 Ekim 2013 tarihinde KOTEDER Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Sekreteri seçilen Kudret VURGUN halen bu görevi yürütmektedir.
Ali Ergin ŞAHİN
Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi, Maliye Bölümü’nden 1988 yılında mezun oldu.

1989 yılında Hesap Uzmanları Kuruluna girdi. Maliye Bakanlığında bir süre hesap uzmanı olarak çalıştıktan sonra, sırasıyla Vakko Holding de Denetim Koordinatörü, Kent Yatırım Menkul Değerler A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı, Kent Portföy Yönetim A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yaptıktan sonra 2001-2005 yılları arasında Riva Menkul Değerler A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı-Murahhas Aza, Ceytaş Madencilik ve Tekstil San. A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi-Murahhas Aza ve Park Elektrik ve Madencilik A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi olarak çalışmıştır.

Ali Ergin ŞAHİN, Halen 2005 yılından bu yana Reysaş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi ve Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği üyesi, Mülkiyeliler Birliği İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi olup Halen Marmara Üniversitesi Mali Hukuk Ana Bilim dalında Mali Hukuk doktora çalışması devam etmektedir.

31 Ekim 2013 tarihinde KOTEDER Yönetim Kurulu Üyesi ve Saymanı seçilmiştir.
Ayhan YAVRUCU
25 Haziran 1948 tarihinde Kayseri, Develi’de doğdu. 1972 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden mezun oldu.

Aynı yıl Maliye Bakanlığı’nda çalışmaya başladı ve 1977 yılına kadar Hesap Uzmanları Kurulu’nda hesap uzmanı olarak çalıştı.

1 Mart 1977 tarihinde geçtiği Alarko Şirketler Topluluğu’nda çeşitli kademelerde görev yapmış olup, halen Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Koordinatör olarak görevine devam etmektedir.

İngilizce bilmektedir. Evli ve iki çocuk sahibidir.
Mehmet AKTAŞ
Dr. Mehmet AKTAŞ, 1983 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden mezun olmuş, 1992 yılında Vanderbilt Üniversitesi Ekonomi Bölümü’nde yüksek lisans çalışmasını tamamlamış ve 2003 yılında 9 Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nden finans alanında doktora derecesi almıştır.

1984 yılında iş hayatına başlayan Sn. AKTAŞ, Maliye Bakanlığı Hesap Uzmanı ve Ekonomiden Sorumlu Devlet Bakanı Danışmanı olarak görev yapmıştır.

1995 yılında Başkanlık Danışmanı olarak Yaşar Topluluğu’na katılan Sn. AKTAŞ, Topluluk bünyesinde üst yönetimde çeşitli pozisyonlarda görev aldıktan sonra, 2000 yılında Stratejik Planlama, Bütçe ve Kurumsal Finansman Başkan Yardımcılığı pozisyonuna atanmıştır.

2007 yılı Temmuz ayında Yaşar Holding İcra Başkanı (CEO) olarak atanan Sn. AKTAŞ, 2009 yılı Mayıs ayından beri Yaşar Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Başkanı olarak görevini sürdürmektedir.
Hüseyin Kadri SAMSUNLU
1991 yılında Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümünden mezun olan Samsunlu, İşletme Yüksek Lisansını ise Missouri Üniversitesi’nde 1993 yılında tamamlamıştır. Aynı yıl, Missouri eyaletine kayıtlı Yeminli Mali Müşavir (Certified Public Accountant) olmuştur. Daha sonra Türkiye Sınai Kalkınma Bankası’nda Mali Analist olarak göreve başlayan Samsunlu, 1995 ile 2006 yılları arasında Global Yatırım Holding ve iştiraklerinde Genel Müdür, Yönetim Kurulu Üyesi gibi çeşitli yönetici pozisyonlarında bulunmuştur. 2009 yılı başında Akfen Holding’e katılmadan önce, üç yıl boyunca Romanya ve Türkiye’de yatırım ve kurumsal finansman danışmanlığı yapmıştır. Samsunlu Akfen Holding’de Genel Müdür Yardımcısı ve Akfen Holding’in iştiraklerinde Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmaktadır.
Serdar ESER
1986 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi, İktisat Bölümü’nden mezun olmuştur. 1987 yılında Sermaye Piyasası Kurulu’nda Uzman olarak göreve başlamış SPK’nın Ortaklıklar Finansmanı, Kurumsal Yatırımcılar ve Denetleme Dairelerinde çalışmış, 2010 yılında SPK’dan Başuzman unvanı ile ayrılarak Metemteks ve Metemtur Şirketlerinde Genel Müdür olarak göreve başlamıştır. 2011 yılında Metemteks’in Işıklar Grubuna geçmesi ile birlikte bu tarihten itibaren IŞIKLAR ENERJİ ve YAPI HOLDİNG A.Ş.’de Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak çalışmaktadır. Aynı zamanda Işıklar Enerji ve Yapı Holding’in bağlı ortaklığı ve iştiraki konumundaki BND Elektrik A.Ş. , BBS Elektrik Üretim A.Ş. ile Global Enerji’ A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Üyeliklerini sürdürmektedir. T.C Gazi Üniversitesi’ Muhasebe Finans bölümünde yüksek lisansını, ABD’de The Wharton School da sermaye piyasaları konusunda bir yıllık sertifika programını tamamlayan Serdar ESER, halen Kadir Has Üniversitesi’ Bankacılık Bölümünde Doktora programına devam etmekte olup, İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde yarı zamanlı dersler vermektedir. 31 Ekim 2013 tarihinde KOTEDER Yönetim Kurulu Üyeliğine seçilmiştir.
By subscribing, you can get news and announcements just in time.