KOTEDER Dernek Üyeliği
Sürekli gelişmekte ve güncellenmekte olan üye ağımıza katılarak siz de KOTEDER farkını yaşayabilirsiniz. KOTEDER üyesi olarak üyelerimize özel her ayrıcalıktan yararlanabilir, sayfamızdan güncel konulardaki haberleri takip edebilirsiniz. Ayrıca, konferans ve eğitimlerde üyelerimize özel %50'ye varan indirimlerden de faydalanabilirsiniz. Üyeliğiniz tamamlandıktan sonra isterseniz görsel dökümanlarımız kısmındaki üyelerimize özel eğitim notlarına, makalelere ve video eğitimlerine de ücretsiz olarak ulaşabilirsiniz.

Derneğimize "kurumsal üye" olabileceğiniz gibi, "bireysel üye" de olabilirsiniz.

Ayrıntılı bilgi için Mevzuat kısmında yer alan dernek tüzüğümüzü inceleyebilirsiniz.

KOTEDER ailesine katılmak için aşağıdaki üyelik başvuru formunu indirerek doldurup imzaladıktan sonra adresimize PDF olarak ve posta ile gönderebilirsiniz.

Üyeliğe giriş aidatımız 1.500.-TL, yıllık üyelik aidatımz 1.500.-TL'dir. Yeni üyelerimizden üyeliğe kabul edildikleri yılda ayrıca yıllık üyelik aidatı alınmamaktadır. Banka hesap numaramız ve IBAN numaramız ve formun gönderileceği adres bilgilerimiz indirilebilir formun altında yer almaktadır.

KOTEDER BİREYSEL ÜYELİK FORMU

KOTEDER KURUMSAL ÜYELİK FORMU