SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK KAPSAMINDA FİRMALARDAN BEKLENTİLER WEBINARI 15 EKİMDE YAPILACAK
Sayın Üyemiz/Paydaşımız,
Bildiğiniz gibi, SPK tarafından Kurumsal Yönetim Tebliği’nde geçen hafta yapılan değişiklik ile Sürdürülebilirlik konusunu düzenleme kapsamına almıştır. Sizleri aşağıda katılım bilgileri yer alan "Sürdürülebilirlik Kapsamında Firmalardan Beklentiler" Konulu Ücretsiz Webinara davet ediyoruz. MicroSoft Teams ortamında yapılacak etkinliğe katılım bağlantısı sadece LCV verenler ile paylaşılacaktır.
Not: Katılımınızı 15/10/2020 günü saat 14:00'e kadar iletmenizi rica ederiz.
Tarih ve Saat: 15 Ekim 2020, 15:00-16:15
Konuşmacı: Dr. Cenk Türker, ESG Turkey Danışmanlık

Kısa Özgeçmiş:

Dr. Cenk Türker, Borsa İstanbul tarafından yürütülmekte olan Yatırım Ortamının İyileştirilmesi Koordinasyon Kurulu (YOİKK) Görev Gücü’ne katkı sunmaktadır. Dr. Türker, sürdürülebilirlik alanında BM Küresel İlkeler Sözleşmesi, CDP, TÜSİAD, TKYD gibi ülkemizdeki birçok kuruluş ile çalışmalar yapmakta ayrıca, üniversitelerde lisans düzeyinde çeşitli dersler ve MBA düzeyinde Stratejik Yönetim ve Pazarlama Yönetimi derslerini vermektedir. YÖK onaylı Sürdürülebilir İş Modeli Sertifika Programı da geliştirmiş olan Dr. Türker'in  ayrıntılı özgeçmiş bilgisi için burayı tıklayınız.

• DİJİTAL PAZARLAMA EĞİTİMİ KOTEDER & Hey Digital &RiskActive İŞBİRLİĞİYLE ŞİRKETLERDE DİJİTAL PAZARLAMA & İHRACAT UYGULAMALARI Moderatör: Nalan Erkarakaş-KOTEDER Yönetim Kurulu Başkanı Katılımcılar: - Sedef Erdoğmuş-Hey Digital, Co-Founder & CEO - Güneş Kasap-RiskActive Projeler Koordinatörü Tarih ve saat: 27 Mayıs 2019, 13:00 -16:00 Yer: Windowist Tower, Maslak, İstanbul