OLAĞAN GENEL KURULUMUZU 31 MAYIS 2018 GÜNÜ YAPACAĞIZ!
GÜNDEM

1. Açılış ve Başkanlık Divanının oluşturulması.
2. Divana tutanakları imzalama yetkisinin verilmesi.
3. Yönetim Kurulunun göreve gelmesinden bu yana yapılan faaliyetler hakkında bilgi verilmesi.
4. Denetçi Raporunun okunması.
5. Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu’nun ibra edilmesi.
6. Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu asil ve yedek üyelerinin seçilmesi.
7. Dernek tüzüğünde belirtilen amaç ve faaliyetlerle ilgili federasyon, dernek, birlik ve üst kuruluşlara üye olunması konusunda gerekli kararları alma, prosedürleri uygulama ve delege bildirilmesi konularında Yönetim Kurulu’na yetki verilmesi.
8. Sermaye piyasalarının ihtiyacı olan nitelikli yönetici yetiştirilmesi amacıyla Dernek tüzüğünün 4) n ve ö maddeleri ile 16) e maddesi doğrultusunda eğitim programı oluşturulan KOTEDER AKADEMİ’nin kurulması ile yurtiçinde ve yurtdışında faaliyet gösteren kişi ve kurumlarla işbirliği yapılması, akademi faaliyetlerinin yürütülmesi amacıyla gerekmesi halinde iktisadi işletme kurulması için Yönetim Kuruluna yetki verilmesi,
9. 2018 yılından itibaren uygulanacak kurumsal ve bireysel üyelik aidatının belirlenmesi.
10. Dilek ve öneriler.