Şirketlerde Kur, Faiz ve Emtia Riski Yönetimi & Hedging Uygulamaları Eğitimi

21 Şubat 2018, 09:00-16:00

Windowist Tower, Eski Büyükdere Caddesi, No: 26,  Maslak, İstanbul.

Eğitim akışı

09:00-09:30 Tanışma ve çay/kahve ikramı

09:30-10:20 Şirketlerde vadeler itibariyle nakit akışlarının oluşturulması ve finansal risklerin tesbiti.

10:30-11:20  Kur risklerinin ölçülmesi, optimum hedge oranlarının belirlenmesi ve kur riski hedging işlemlerinde kullanılan türev araçlar.

12:30-13:30   Ara

13:30-14:20 Şirketlerde uzun vadeli yabancı para borçlanma işlemleri, kur ve faiz risklerinin tesbit edilmesi & döviz, faiz ve çapraz kur swapları ile hedging.

14:30-15:20   Şirketlerde emtia risklerinin tesbiti & bankalar ve yabancı borsalar ile yapılan emtia hedging işlemleri.

15:30:16:00   Soru ve Cevap.

Katılım bedeli: 500.-TL+KDV  (KOTEDER Üyesi şirket personeli için 400.-TL+KDV)

Banka hesap no: RFVC Danışmanlık ve Yönetim Hizmetleri Ltd. Şti. Şirketi Finansbank Enpara nezdindeki 72890573 no.lu hesabı. IBAN: TR81 0011 1000 0000 0072 8905 73

LCV: Katılım kontenjan ile sınırlıdır. Kesin katılımınızı, 19 Şubat 2018 gününe kadar katılım bedelinin yatırıldığını gösteren havale/EFT dekontunun PDF taranmış halini ve fatura bilgilerinizi ekleyerek huseyineskici@yahoo.com e-mail adresine bildirmenizi rica ederiz.

Teyit ve bilgi için: Hüseyin Eskici, KOTEDER Genel Sekreteri, Tel: 0 530 548 30 46

Eğitmen: GÜNEŞ KASAP

Profesyonel Deneyim

-          RiskActive Danışmanlık, Eğitim ve Yazılım Ltd. Şti, Hazine ve Risk Yönetimi Projeleri Koordinatörü (2010-Devam)