TKYD ve KOTEDER işbirliğinde “Kurumsal Yönetim İlkelerine Uyum ve Raporlama Çalıştayı” 28 Ocak 2016 Günü Yapıldı!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD), Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) ile işbirliğine giderek borsa şirketlerinin kurumsal yönetim uygulamalarının geliştirilmesi amacıyla “Kurumsal Yönetim İlkelerinin Uygulanmasında Sermaye Piyasası Kurulu’na Destek” başlıklı bir proje başlatıldı.

Proje’nin ilk aşamasında halka açık şirketlerin kurumsal yönetim ilkelerine ilişkin değerlendirmelerini almak amacıyla 28 Ocak 2016 tarihinde Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği (TKYD) ve Borsaya Kote Ortaklık Yöneticileri Derneği (KOTEDER) işbirliğinde “Kurumsal Yönetim İlkelerine Uyum ve Raporlama Çalıştayı” düzenlendi..

Nestor Advisors Ltd. ‘den David Risser ve Ünsal Gündüz Avukatlık Bürosundan Burak Koçer'in moderatörlüğünde 28 Ocak 2016 tarihinde 14.00 – 18.00 saatleri arasında Avantgarde Hotel Levent’te İngilizce olarak düzenlenen çalıştaya üyelerimizin içinde bulunduğu 19 farklı Halka Açık Şirket temsilcisi katıldı. Çalıştaydan çok verimli değerlendirmeler ortaya çıktı.

Projenin basın bültenine buradan ulaşabilirsiniz.