KURUMSAL YÖNETİM KONFERANSI VE PANELİ PROGRAM AKIŞI
Açılış konuşmalarını KOTEDER Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Nalan ERKARAKAŞ, SPK Başkanı Sn. Dr. Vahdettin ERTAŞ, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Sn. İsmail YÜCEL'in yapacakları konferansta, konuyla ilgili SPK Uzmanları ile sektörün önemli şirket yöneticilerinin konuşmacı olarak katıldıkları konferansın devamında “Kurumsal Yönetim Uygulamalarının ve OECD İlkelerinin Getirdiği Yenilikler” konulu bir panel yapıldı.

"Türkiye'de Kurumsal Yönetim Uygulamaları: Fırsatlar ve Zorluklar" konulu panelin Moderatörlüğünü Türkiye İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı, Türkiye Sermaye Piyasaları Aracı Kuruluşları Birliği Başkanı ve KOTEDER Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkan Vekili Sn. İlhami KOÇ yaptı.

KONERANS VE PANEL PROGRAM AKIŞI

• 08:30 – 09:00 Kayıt ve kahve ikramı
  • 09:00 – 09:30 Açılış Konuşmaları
  • Nalan ERKARAKAŞ KOTEDER Yönetim Kurulu Başkanı,