BORSAYA KOTE ŞİRKETLER İÇİN KOTEDER, SPK ve YOİKK İŞBİRLİĞİ İLE DÜZENLENEN KURUMSAL YÖNETİM KONFERANSI 5 MAYIS 2015 TARİHİNDE YAPILACAK!
KOTEDER, SPK ve YÖİKK ev sahipliğinde, yatırım ortamını birlikte iyileştirmek, payları borsada işlem gören şirketlerin kurumsal yönetim ilkelerinin uyumuna yönelik bilgileri paylaşmak, aynı zamanda sermaye piyasası paydaşı olan şirketlerimizin uygulamada karşılaştıkları sorunları dile getirmek ve çözüm üretmek amaçlı eylem planlarını belirlemek üzere, 5 Mayıs 2015 Salı günü Wyndham Grand Levent İstanbul Otel’de Kurumsal Yönetim Konferansı düzenlenecek. SPK Başkanı Sn. Dr. Vahdettin ERTAŞ, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Sn. İsmail YÜCEL, konuyla ilgili SPK Uzmanları ile sektörün önemli şirket yöneticilerinin konuşmacı olarak katılacakları konferansın devamında “Kurumsal Yönetim Uygulamalarının ve OECD İlkelerinin Getirdiği Yenilikler” konulu bir panel yapılacak. PROGRAM AKIŞI 08:30 – 09:00 Kayıt ve kahve ikramı 09:00 – 09:30 Açılış Konuşmaları Nalan ERKARAKAŞ KOTEDER Yönetim Kurulu Başkanı İsmail YÜCEL GÜMRÜK VE TİC. BAKANLIĞI Müsteşar Yardımcısı Dr. Vahdettin ERTAŞ SPK Başkanı 09:30 – 10:30 Kurumsal Yönetim ve Borsa Şirketleri Genel Kurullar ve Yatırımcı Hakları Yönetim Kurulları Kamuyu Aydınlatma Yükümlülükleri Hale Turgay ORUÇ SPK Grup Başkanı E-Genel Kurul Av. Özgür BÜLBÜL MERKEZI KAYIT KURULUŞU Müdür Yardımcısı 10:30 – 11:00 Kahve ikramı 11:00 – 12:30 Panel Türkiye’de kurumsal yönetim Uygulamaları : Fırsatlar ve Zorluklar İlhami KOÇ Moderatör İŞ BANKASI Genel Müdür Yardımcısı Tevfik Metin AYIŞIK GEDİK YATIRIM MEN. DEĞ. Genel Müdür Erol GÖKER GLOBAL MEN. DEĞ. Yönetim Kurulu Başkanı Adnan AKAN PWC TÜRKİYE DENETİM HİZMETLERİ Lideri Nursel İLGEN TAV HAVALİMANLARI HOLDING Yatırımcı İlişkileri Başkanı Erkan ÖZDEMİR YAPI KREDİ BANKASI Genel Müdür Yardımcısı 12:30 – 12:45 Kapanış Konuşması Ayşegül EKŞİT SPK Başkan Yardımcısı